Tietosuojalausunto (CA)

Tätä tietosuojaselostetta muutettiin viimeksi 30 huhtikuu 2024, tarkistettiin viimeksi 30 huhtikuu 2024, ja se koskee Kanadan kansalaisia ja laillisia vakinaisia asukkaita.

Tässä tietosuojaselosteessa selitämme, mitä teemme tiedoilla, jotka saamme sinusta https://defierlintimidation.com/fi/:n kautta. Suosittelemme, että luet tämän lausunnon huolellisesti. Käsittelyssämme noudatamme tietosuojalainsäädännön vaatimuksia. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että:

  • kerromme selvästi, mihin tarkoitukseen käsittelemme henkilötietoja. Teemme tämän tämän tietosuojaselosteen avulla;
  • pyrimme rajoittamaan henkilötietojen keräämisemme vain laillisiin tarkoituksiin tarvittaviin henkilötietoihin;
  • pyydämme ensin nimenomaista suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn tapauksissa, jotka edellyttävät suostumustasi;
  • ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin henkilötietojesi suojaamiseksi ja vaadimme tätä myös osapuolilta, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme;
  • kunnioitamme oikeuttasi päästä käsiksi henkilötietoihisi tai saada ne korjattua tai poistettua pyynnöstäsi.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää tarkalleen, mitä tietoja säilytämme sinusta, ota meihin yhteyttä.

1. Tietojen tarkoitus ja luokat

Saatamme kerätä tai vastaanottaa henkilötietoja useisiin liiketoimintaamme liittyviin tarkoituksiin, joita voivat olla seuraavat: (laajenna napsauttamalla)

2. Julkistamiskäytännöt

Luovutamme henkilötietoja, jos meitä vaaditaan lain tai tuomioistuimen määräyksen nojalla, lainvalvontaviranomaisen vastauksena, muiden lain säännösten sallimissa rajoissa, tietojen antamiseksi tai yleiseen turvallisuuteen liittyvän asian tutkimiseksi.

Jos verkkosivustomme tai organisaatiomme otetaan haltuun, myydään tai osallistuu fuusioon tai yrityskauppaan, tietojasi voidaan luovuttaa neuvonantajillemme ja mahdollisille ostajille, ja ne luovutetaan uusille omistajille.

3. Miten reagoimme Do Not Track -signaaleihin ja maailmanlaajuiseen tietosuojavalvontaan

Verkkosivustomme ei vastaa Do Not Track (DNT) -otsikkopyyntökenttään eikä tue sitä.

4. Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä. Lisätietoja evästeistä on evästekäytännössämme Evästekäytäntö (CA) verkkosivullamme. 

Olemme tehneet Googlen kanssa tietojenkäsittelysopimuksen.

Google ei saa käyttää tietoja muihin Googlen palveluihin.

Olemme estäneet täydellisten IP-osoitteiden sisällyttämisen.

5. Turvallisuus

Olemme sitoutuneet henkilötietojen turvallisuuteen. Ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin rajoittaaksemme henkilötietojen väärinkäyttöä ja luvatonta pääsyä niihin. Näin varmistetaan, että vain tarpeelliset henkilöt pääsevät käsiksi tietoihisi, että pääsy tietoihin on suojattu ja että turvatoimemme tarkistetaan säännöllisesti.

6. Kolmannen osapuolen verkkosivustot

Tämä tietosuojaseloste ei koske kolmansien osapuolien verkkosivustoja, jotka on yhdistetty verkkosivuillamme olevien linkkien kautta. Emme voi taata, että nämä kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietojasi luotettavalla tai turvallisella tavalla. Suosittelemme, että luet näiden verkkosivustojen tietosuojaselosteet ennen näiden verkkosivustojen käyttöä.

7. Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. On suositeltavaa tutustua tähän tietosuojaselosteeseen säännöllisesti, jotta olet tietoinen muutoksista. Lisäksi tiedotamme aktiivisesti mahdollisuuksien mukaan.

8. Tietojesi käyttö ja muokkaaminen

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää, mitä henkilötietoja meillä on sinusta, ota meihin yhteyttä. Muista aina ilmoittaa selvästi, kuka olet, jotta voimme olla varmoja, ettemme muokkaa tai poista väärän henkilön tietoja. Annamme pyydetyt tiedot vasta saatuaan kuluttajan todennettavissa olevan pyynnön. Voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja.

8.1 Sinulla on seuraavat oikeudet henkilötietoihisi liittyen

  1. Voit pyytää pääsyä sinusta käsittelemiimme tietoihin.
  2. Voit pyytää yleisesti käytetyssä muodossa yleiskatsauksen sinusta käsittelemistämme tiedoista.
  3. Voit pyytää tietojen oikaisemista tai poistamista, jos ne ovat virheellisiä tai eivät ole enää merkityksellisiä. Tarvittaessa muutetut tiedot on toimitettava kolmansille osapuolille, joilla on pääsy kyseisiin tietoihin.
  4. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa lakisääteisten tai sopimukseen perustuvien rajoitusten ja kohtuullisen varoitusajan mukaisesti. Sinulle ilmoitetaan tällaisen peruuttamisen seurauksista.
  5. Sinulla on oikeus esittää PIPEDA-säännösten noudattamatta jättämistä koskeva haaste organisaatiollemme ja, jos ongelmaa ei ratkaista, Kanadan tietosuojavaltuutetun toimistolle.
  6. Annamme pääsyn henkilötietoihin vaihtoehtoisessa muodossa aistivammaiselle henkilölle, jolla on oikeus saada henkilötietoja PIPEDA:n perusteella ja joka pyytää niiden siirtämistä vaihtoehtoisessa muodossa, jos (a) tiedoista on jo versio on olemassa tässä muodossa; tai b) sen muuntaminen tähän muotoon on kohtuullinen ja tarpeellinen, jotta henkilö voi käyttää oikeuksiaan.

9. Lapset

Sivustoamme ei ole suunniteltu houkuttelemaan lapsia, eikä tarkoituksenamme ole kerätä henkilötietoja lapsilta, jotka ovat alle suostumusiän heidän asuinmaassaan. Siksi pyydämme, että alle suostumusiän lapset eivät luovuta meille henkilötietoja.

10. Yhteystiedot

Fondation Jasmin Roy Sophie Desmarais
296 rue St-Paul Ouest Bureau 300 Montréal, Québec, H2Y 2A3
Kanada
Verkkosivusto: https://defierlintimidation.com/fi/
Sähköposti: info@fondationjasminroy.com

Puhelinnumero: 514-502-1454

Olemme nimenneet organisaation politiikkoja ja käytäntöjä varten yhteyshenkilön, jolle valitukset tai tiedustelut voidaan välittää:
Allain Basque
296 rue St-Paul Ouest Bureau 300 Montréal, Québec, H2Y 2A3

Liite

Näiden tietojen lisäksi keräämme tietoja kunkin käyttäjän vierailemista sivuista seurataksemme heidän edistymistään koulutusmoduulien kautta. Tämä tiedonkeruu suoritetaan yksinomaan koulutuksen täydellisyyden varmistamiseksi, ja sitä hallinnoidaan äärimmäisen tarkasti lain 25 mukaisesti.

WPML

WPML käyttää evästeitä tunnistaakseen vierailijan nykyisen kielen, viimeksi katsotun kielen ja sisäänkirjautuneiden käyttäjien kielen.

Kun käytät laajennusta, WPML jakaa tietoja sivustosta Installerin kautta. Käyttäjää suoraan koskevia tietoja ei jaeta.

Complianz | WordPressin Privacy Suite

Tämä verkkosivusto käyttää Complianzin Privacy Suite for WordPressiä suostumuskeräilyjen keräämiseen. Tätä toimintoa varten IP-osoitteesi anonymisoidaan ja tallennetaan tietokantaamme. Lisätietoja on Complianzin tietosuojalausunnossa.